Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Τι είναι αυτό κύριοι; (βίντεο)

Δίπλα στο σπίτι μας, κάτω από τη μύτη μας μέσα στο νερό που καθημερινά κάνουν μπάνιο οι Χανιώτες σε μια περιοχή που παλεύει κάθε χρόνο να γίνει πραγματικά αυτό που θέλει όλη η πόλη των Χανίων και αυτό που της αξίζει, κάποιοι δραστηριοποιούνται προς μια κατεύθυνση ανεξήγητη. Έτσι αντί να βελτιώνονται τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα. Τί είναι κύριοι λοιπόν αυτός ο αγωγός; Είναι όμβρια ύδατα, είναι ακαθαρσίες; Γιατί δεν πηγαίνουν όλα αυτά στο βιολογικό καθαρισμό; Έτσι όπως πάμε το μόνο όμορφο στην περιοχή θα είναι το παρκάκι και η βίλα του Κούνδουρου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A πολύ όμορφα έχουμε και καταράκτες στο Κουμ-Καπι!!! Μια αερογεφυρα λειπει και ειναι οτι πρεπει και μετα να δείτε τουρίστες. Μα καλα δε ντρεπομαστε λιγακι!!! Και κανουν και μπανιο εκει οι άνθρωποι. Χαβούζες τα έχουμε κανει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κατάσταση είναι μέρες. Και μάλιστα χθες - προχθές την σχολιάζαμε με ένα κύριο που περνούσε. Για να μην πούμε για τον ευτροφισμό που παρατηρείται στην ευρύτερη υποθαλάσσια περιοχή. Το αστείο είναι οτι η περιοχή ονομαζόταν κάποτε "Μπάνια" και ήταν η περιοχή που λούονταν οι Χανιώτες. ακόμα δεκάδες Χανιώτες κάνουν μπάνιο εκεί. Λοιπόν ήρθε η ώρα κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!!! Τις πταίει;

ascites είπε...

Μα τι λέτε;Εκει διπλα δεν ειναι και ο απειρου κάλλους νομιμοτατος ναος του Πνευματος ονοματι ΑΣΤΡΑ με την ταμπελάρα που βγάζει ματι κατεβαινοντας την Ακτωτηριου...αλλά φαντάζομαι πως κάτι περι αρμοδιοτητων θα εχει σκαρφιστει ο Βιρβιδάκης...
και αυτο το νεράκι που τρέχει αρμοδιοτητα της νομαρχιας θα ναι...

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός ξέρει πόσοι θα έχουν περάσει βόθρους σε αυτό τον αγωγό και τι αλλο μαζί με το νερό θα τρέχει και θα κατεβαίνει στην παραλία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά σήμερα περσα και το είδα. Καλα΄"η " κατάντια!!!

Ανώνυμος είπε...

Και αλλου αμα πάτε θα δείτε χεορότερα. Μα καλά πως πέρνουμε γαλάζιες σημαίες?

Ανώνυμος είπε...

Γαλάζιες σημαίες παίρνουμε επειδή δίνουμε μίζα. Έτσι για να μη λένε ότι η μίζα είναι μόνο ελληνικό προνόμιο.