Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Αναπλάσεις ναι άλλα πως όμως;(φωτογραφίες)

Όλοι μας θέλουμε να περπατάμε σε καλοστρωμένα πεζοδρόμια και να οδηγάμε πάνω σε φρεσκοστρωμένη άσφαλτο. Αυτό όμως που συμβαίνει στα Χανιά μας, κυρίως στο Δήμο Χανίων, μας οδηγεί σε πολλές σκέψεις και μας προκαλεί κλαυσίγελο. Τόσο στην οδό Κ. Παλαμά όπου για να περάσεις πρέπει ή να κάνει άλμα εις μήκος ή να βρεθείς στο δρόμο, όσο και σε πολλές οδούς όπως Ηρ. Πολυτεχνείου, Νεάρχου, Κ. Σφακιανάκη, όπου η άσφαλτος έχει ξαναγίνει απροσπέλαστη. Τελικά μυαλό δε βάζουμε!! Αφήστε που και σε θέμα αισθητικής το να βλέπεις πεζοδρόμια που σου θυμίζουν χωματόδρομο και σημαία αθλητικής ομάδας, ε δεν είναι και πολύ όμορφο για την πόλη μας. Μια βόλτα πάντως στο Ρέθυμνο θα σας πείσει πως πρέπει να γίνονται οι αναπλάσεις, πως πρέπει εν τέλει να είναι τα πεζοδρόμια.

2 σχόλια:

ascites είπε...

Ο πιο επιτυχημενος δήμαρχος της τελευταιας 20ετιας βάζει την σφραγιδα της αισθητικής της δικιάς του και των παρατρεχάμενων του (Ζουμαδες ,Σαματάδες,Λαγωνικούς και άλλους απίθανους)στην πολυπαθη πόλη.
Ο άνθρωπος που βάφτισε αναπλασεις τη στοιχειώδη υποχρέωση μιας δημοτικής αρχής να συντηρεί τα πεζοδρομια και τα πάρκα της αρμοδιοτητος του μας επιφυλασσει και άλλες εκπλήξεις.
Κι εμεις χτενιζόμαστε....λοιδορωντας τους ατιμους Ηρακλειωτες που θελουν να μας φανε το Εφετείο και το ΚΤΕΛ.
Οι λαοι έχουν τους ηγέτες που τους αρμοζουν

Ανώνυμος είπε...

Πες τα γιατί όλοι εδώ νομίζουμε ότι ζούμε σε παράδεισο. Ηθελα να μάθω πως βγαίνουνε αυτοί. Καλά είμαστε απαράδεκτοι αλλα καλα τα λες μας αρμόζει ότι ψηφίζουμε!!!!!!!!!